Over BKH Water

BKH Water B.V. is een jong innovatief bedrijf, waarin verschillende experts samenwerken aan het oplossen van afvalwater problemen. Ruime kennis en ervaring vanuit verschillende werkgebieden komen samen om klanten te helpen met hun probleem. De grondleggers van het bedrijf komen o.a. uit de afvalwatertechnologie, chemie, ingenieursbureaus en (civiele) bouwsector.

Alex Hol, PhD

De professor
Research & Development

Mattijs Maris, MSc

De verbinder
Commerce

Bart Boots, BSc

De fixer
Operations

Erwin Koetse, MSc

De pijler
Engineering

Uniek en innovatief
Circulair
Een meedenkende partner in uw projecten

Onze oplossing

BKH Water heeft een innovatieve methode in huis om verontreinigingen uit het water te verwijderen. Hierdoor houdt u schoon water over, dat u kunt hergebruiken in uw werkproces of zonder problemen kunt lozen.

Wat ons uniek maakt, is dat wij niet zomaar een installatie leveren, maar een OPLOSSING bieden. Wij begrijpen werkprocessen en hebben ervaring met het inrichten van werkgebieden en doorwerkvoorzieningen. Wat ons onderscheidt, is dat we écht met u kunnen meedenken om tot een ‘waterdichte’ aanpak te komen. Wij adviseren u dus in het gehele proces en gaan graag partnerships aan.

Voor al uw afvalwater problemen

Onze installaties zijn uiteindelijk geschikt om diverse soorten verontreinigingen uit afvalwater te filteren/zuiveren. Mochten wij niet de geschikte methode in huis hebben voor een specifieke verontreiniging, dan zoeken we naar een passende oplossing. U kunt dus met al uw afvalwater bij ons terecht!

100% garantie

We zijn pas tevreden als we gegarandeerd de verontreiniging uit het water hebben gehaald. Daarom doen wij vóór, tijdens en ná het waterzuiveringsproces continu metingen en analyses. Daarnaast laten we op elk project metingen doen door onafhankelijke laboratoria, in overleg met onze klant.

Flexibel inzetbaar

We kunnen uw afvalwater via een stationaire installatie op uw (bedrijfs)adres, of via een mobiele installatie bij u op uw werklocatie verwerken. Zeker bij grotere hoeveelheden water, en wanneer het water hergebruikt kan worden in het werkproces, kan het interessant zijn om een mobiele installatie in te zetten.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op